OKULUM TEMİZ BELGE TÖRENİ

Millî Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 2020 yılından itibaren uygulanmakta olan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından"Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazanan eğitim kurumları için program düzenlendi. Düzenlenen programda okul müdürümüz Zahir Ayan'a okulumuz adına "Okulum Temiz Belgesi" takdim edildi.

05.02.2024 47

05-02-202405-02-202405-02-202405-02-2024